Caravanstalling Soest – Amersfoort! (Vol!!)

Caravanstalling Soest – Amersfoort vind u op de Birkstraat, dit is de doorgaande weg vanuit Amersfoort naar Soest, makkelijk bereikbaar!

De caravanstalling bevind zich achter de woonwinkel Pronto wonen Soest en is 6 dagen per week geopend. Caravanstalling Soest – Amersfoort ligt centraal en is zeer gemakkelijk te bereiken. Op het terrein is ruimte genoeg om gemakkelijk en snel uw caravan, vouwwagen of boot te parkeren of op te halen. Caravanstalling Soest – Amersfoort bevindt zich achter een afgesloten hek en is beveiligd met een camerasysteem. Het hek van de stalling is geopend van 10:00 uur ‘s ochtends tot en met 17:00 uur ‘s middags, vrijdagavond zelfs tot 20:00 uur. Er is altijd iemand aanwezig die een oogje in het zeil houdt!

De prijs die caravanstalling Soest – Amersfoort hanteert bedraagt €14 per m2 per jaar.

Kortom:
• Onbeperkt halen & brengen
• Zelfstandig parkeren van uw caravan, vouwwagen of boot in de stalling
• Zonder vooraf te melden altijd snel en gemakkelijk bij uw gestalde object
• Een goedkoop stallingstarief: slechts €14 per m2 per jaar

Caravanstalling Soest – Amersfoort is goedkoop, veilig en makkelijk bereikbaar!

Heeft u behoefte aan meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

 

 

Ervaringen van eerdere klanten

facebook-like-round-icon-fb-blue-300x300

Wat heerlijk dat ik zelfstandig mijn caravan kan ophalen en brengen wanneer ik wil, zonder dat ik hier meer voor hoef te betalen! Ik kon gemakkelijk caravanstalling Soest bereiken en op het terrein was voldoende ruimte om mijn caravan op zijn plek te zetten!

Soest
Linda
facebook-like-round-icon-fb-blue-300x300

Het fijne aan caravanstalling Soest, dat mijn caravan achter slot en grendel staat, meerdere camera’s aanwezig en altijd iemand in de buurt die oplet!

Soest
Peter
facebook-like-round-icon-fb-blue-300x300

Niet duur en een mooie plek voor een stalling, heerlijk zo een service van zelf ophalen en wegzetten van mijn caravan zonder dit te hoeven melden.

Amersfoort
Sanne